Tam bir örs p*rnosu olmuş yahu 
Bıçak harika Soytürk, devam :2u
Bu arada senin takımlıkta kamuflaj desenleri çok güzel olmuş, sen mi yaptın?

Valla dediğin gibi oldu Emre ustam

Evet ustam bende bu hastalıkta var, sadece takımlık değil ki, bant zımpara, atölye kapıları, örs altlığı, mengene altlığı v.s aklına neresi gelirse dayıyorum kamuflajı, az kaldı yakında evi, arabayı filanda elden geçireceğim
oy ooyyy oy.. 
çok güzel görünüyorlar, kolswa'yı da bakıma aldığında ortalık iyice şenlenecek 
güle çınlata kullan 
Teşekkür ederim ustam, dileyen herkese nasip olur İnşallah
çok güzeller valla.. keşke böyle bir imkan bizde de olsa... :'(
Umarım tez zamanda dileğine kavuşursun
hayırlı olsun da bir ara sanırım bizede bakacaktın 
Özgür ustam aslında bu sefer pek kayda değer örs yoktu 35 kg lıktan 3 adet hemde peddinghaus vardı fakat 250 den aşağı inmedi vede kiloda hafif ama dünyada da 1 numara bir örs, ama 80 kg civarı neredeyse hiç yoktu, olanlarda testi geçmedi İnşallah birdaha ki sefere

Dediğini yaptın sonunda.
Hayırlı olsun.
Benim anladığım iki şey var. Birincisi örs sesi ile başa çıkmayı becerebiliyorsun ve bu şahane bir şey. İkincisi de bu bilgiyi insanlığın iyiliği için kullanmak yerine örs çınlatmayı hedefliyorsun. Tabi bu da çok sağlıklı bir durum değil. O zaman ilaç olarak bir kutu 3M 1110 alıp gürültüden muzdarip olan ahaliye dağıtmanı öneriyorum. 
Teşekkür ediyorum Eylem ustam. Allah'a çok şükür ki ortamım müsait , rahatsız olacak pek kimse yok
Ha bu arada... Oralarda iştahlı iştahlı alışveriş yapıp fiyatları yükseltmemek gerek. Sen bundan sonra 10 sene kadar uğrama oralara.

Sorma valla, adamlar tanıdılar zaten hayırdır filan dediler , sen bunları satıyormusun? Hastalık dedim geçtim

Ama bu sefer ki örsü aldığım yere ilk gittim fakat satıcıyla tartışınca bırakıp gittim yarım saat sonra da halamın oğlunu gönderdim o aldı

Mimlendik yani orada, kısmet seneye bahara
Tam bir örs p*rnosu olmuş yahu 
Bıçak harika Soytürk, devam :2u
Bu arada senin takımlıkta kamuflaj desenleri çok güzel olmuş, sen mi yaptın?
yanlış hatırlamıyorsam soytürk abide kamuflaj hastalığı vardı 
Aynen

, seviyorum ben hastalıklarımı