Çok teşekkür ederim dostlarım.
Haklısınız "Sultaniyegah" tabii benim kafamda ,ellerimde ,mengenemde vücut buldu ama yapılmasında , ve bundan sonra ustalarımızca yapılacak olanlarda asıl yüksek pay sahibi önce CEBEHANE sonra da BIÇAK SANATI nda bilgi , fikir , teknik ve tecrübelerini ya da eleştirilerini hiç saklayıp, kıskanmadan en ince detaylarına kadar hepimizle paylaşan tecrübeli ya da " çiçeği burnunda " ustalarımız ,hocalarımız , eleştirmen , koleksiyoncu ( derlemci), gözlemci veya yalnızca meraklı dostlarımızdır.
Tam da bu sebeple dostlar , onun asıl ustası , ve hatta sahibi : Büyük teknik bilgi birikimi ile Sefa hoca , Kılı kırkyaran titizliğiyle Emre kipmen ,Titr i olmayan akademisyen Kayahan horoz ,çekiç eri Ercan , yorulmaz Gökhan bakla , Üretken sinan ,Keçi inatlı Taner , cesur yürek Berke , hepinize de sıfat bulamadım yahu ..
Emin , Orhan , Süleyman , Murat , Uğurcan ve isimlerini şimdi hatırlayamadığım bu çatılar altındaki tüm dostlar , hepinizden öğrendiklerim için hepinize teşekkür ediyor hepinizi kucaklıyorum varolunuz , ve hepbirlikte varolalım.